Legend : blue for questions

red for answers

Part 1 : 1 A) Make a combination using USA coins

B) Make a combination using Canadian coins

and this is what I got :

5 rolls of pennies = 200 coins = $ 2.00

4 roll of nickels = 160 coins = $ 8.00

1 roll of dimes = 50 coins = $ 5.00

1 roll of quarters = 40 coins = $ 10.00

1 roll of loonies = 25 coins = $ 25.00

1 roll of toonies = 25 coins = $ 50.00

$0.01 x 50 = $0.50 ( pennies )

$0.05 x 40 = $2.00 ( nickels )

$0.10 x 50 = $5.00 ( dimes )

$0.25 x 40 = $10.oo ( quarters )

$1.00 x 25 = $25.00 ( loonies )

$2.00 x 25 = $50.00 ( toonies )

For all the nickels , pennies , dimes , quarters , loonies and toonies they would need to be 500 coins and it needs to equal to $ 100.00.

Part 3 : How full is the jar :

The jar is like 75% or 3/4 of the jar .

PLEASE LEAVE A COMMENT ! (:

## Wednesday, October 14, 2009

Subscribe to:
Post Comments (Atom)

## No comments:

Post a Comment