Wednesday, February 3, 2010

Noelle Cuvos's Percent Scribepost

Hey Guys and Girls, for scribe today all we had to do was show 3 questions from class today.

Question 4 (page 148)
Chris purchased the following items:
2 Binders for $4.99 each
1 math set for $3.99
a backpack for $19.99
find the toal cost inculding 5% GST and 7% PST.
So i started by adding all the subtotals together

$4.99+$4.99+$3.99+$19.99= $33.96
5%+7%= 12%

$33.96x 1.12= $38.04


Question 4 (page 150)
How many hundred grids are needed to show each of the following percents?
A) 101% = 2 hundred grids
B) 589% = 6 hundred grids
C) 1450% = 15 hundred grids

Question 10
What is the cost for four tires that sell for 85$ each, plus 5% GST and a 1.5 environmental tax?

first I found the total of 4 tires, which is $340.
Then I found the taxes by doing this:
$340 x 1.065 = ?
I used a calculator and got ...
$362.10 !

I hope you liked my scribe, I know the work isnt the greatest, but i try. Please leave a comment and i might do the same to you ! PEACE .

5 comments:

Elaine817 said...

Nice scribe Noelle!
Good job with your use of colours, it makes your scribe pop. And also good job with your explanation. It was very easy to understand and you explained it really well. Next time you could add a few pictures to make your scribe a little bit better. But other than that, good job!!

MaryJane817 said...

Nicely done Noelle! Your post was clear and well explained. I also liked how you used a lot of colors in your post to make it look interesting. I would suggest you to maybe add some pictures to your scribe but besides that, I thought it was a nice job.

allysa817 said...

Great job Noelle! I like how you used different colors for your text and showed all your work. All your missing is pictures, I think they'd make your scribepost pop out more. Other than that, well done! :)

Ralph817 said...

Good Job! I liked how you made your scribepost really colourful! Maybe next time you could add a picture or two to help explain your work. Good Job!

Jemineth873 said...

Good job noelle, there were nice colors there which made it look bright (:. you had mostly words to answer your questions, so what could help to give more of a brief understanding is adding pictures. For the question from page 148, like what ive mentioned to connors post you couldve instead of using .99 just add another dollar to make things easier but good job anyways.

Statcounter

Lorem Ipsum

About This Blog

Calculator





powered by math calculator at calculator.net

Search This Blog

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP