Hey my name is Argie. Today in class we were supposed to do questions in the textbook, and pick three to do for homework.

Question 4 - Page 150

How many hundred grids are needed to show each of the percents.

A)101% = 2 hundred grids

B)589% = 6 hundred grids

C)1450% = 15 hundred grids

Question 4 - Page 148

Chris purchased the following items:

2 Binders for $4.99 each

1 math set for $3.99

a backpack for $19.99

find the total cost including 5% GST and 7% PST.

I started this question by adding all the totals together.

$4.99+$4.99+$3.99+$19.99= $33.96

5%+7%= 12%

$33.96x 1.12= $38.04

Question 10 - Page 150

What is the cost for four tires that sell for 85$ each, plus 5% GST and a 1.5 environmental tax?

First i found the total of four tires, and i got 340$.

Then I found the taxes by doing this:

$340 x 1.065 = $362.10

I used a calculator to get this answer

I hope you enjoy my scribe, sorry its a little late.

COMMENT

Subscribe to:
Post Comments (Atom)

## No comments:

Post a Comment