How many hundred grids are needed to show each of the percents.

A)101% = 2 hundred grids

B)589% = 6 hundred grids

C)1450% = 15 hundred grids

Question 4 Pg 148

Chris purchased the following items:

-2 binders for $4.99

-1 math set for $3.99

-a backpack for 19.99

Find the total cost including 5% GST and 7% PST.

What I did was that I added all 3 of them to make $33.96.

I also added 5% GST and 7% PST to make 12%

so I multiplied $33.96 x 1.12 = 38.04

Question 10 Pg 149

What is the total cost for four tires that sell for $85 each, plus 5% GST and 1.5% environment tax.

I found the total for the four tires which was $340.

Then I found 1% of 340 = 3.40.

3.40 x 6 = $20.40

0.5% = 1.70

1.70 + 20.40= $22.10

340 + 22.10 = $362.10

The total for the four tires is $362.10.

Thanks for reading my scribe!

Question 10 Pg 149

What is the total cost for four tires that sell for $85 each, plus 5% GST and 1.5% environment tax.

I found the total for the four tires which was $340.

Then I found 1% of 340 = 3.40.

3.40 x 6 = $20.40

0.5% = 1.70

1.70 + 20.40= $22.10

340 + 22.10 = $362.10

The total for the four tires is $362.10.

Thanks for reading my scribe!

## 1 comment:

i think the way you set up your scribe .

It makes sense.

good job

Post a Comment